Beginnerscursus aikido

Beginnerscursus Aikido 2017De beginnerscursus aikido bestaat uit 8 lessen van 1,5 uur.

De lessen worden begeleid door twee docenten. Er is plaats voor maximaal 12 deelnemers. Als gevolg hiervan is er veel ruimte voor individuele aandacht en begeleiding.

 

In 2020 gaat de beginnerscursus van start in januari / februari (exacte data volgen nog)!

Tijdens de cursus wordt uitgelegd waar het aikido vandaan komt en wat  aikido nu precies is. Uiteraard worden  de principes en basistechnieken van het aikido toegelicht en getraind. Dus schrijf je snel in!

Cursusdata en tijden beginnerscursus aikido

In 2020 gaat de beginnerscursus van start in januari / februari (exacte data volgen nog)!

Uiteraard ben je altijd welkom bij de reguliere lessen. Het is altijd mogelijk om een proefles aikido te volgen. Dit kan op maandag en donderdag van 21:00 tot 22:00. Het adres van de dojo is Sportcentrum Life, Maassluiseweg 8, 3155 EJ Maasland. Heb je nog vragen dan kun je deze stellen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet,

Aikido Vlaardingen

 

Benodigdheden

Een t-shirt, trainingsbroek en een goed humeur is daarom alles wat je nodig hebt.

Kosten

Als er weer een cursus aikido gegeven wordt dan vermelden wij dit op deze pagina. Bovendien is dan de prijs bekend. Wij proberen de kosten van de beginnerscursus aikido zo laag mogelijk te houden.

Wat is Aikido?

Aikido is een budovorm (Japanse krijgskunst) voor jong en oud!

Bij Aikido maakt je gebruik van de kracht en snelheid van de aanvaller, door deze vloeiend te neutraliseren.

Aikido kun je zien of ervaren als bewegingskunst, filosofie en zelfverdediging. Het onder controle brengen van de aanvaller staat voorop. Een Aikidoka beschikt daarmee over veel mogelijkheden om dit doel te bereiken. Deze beginnerscursus aikido is dus ideaal om kennis te maken met het aikido!

Misschien had je tot op heden nog nooit van aikido gehoord of heb je wel eens naar een aikidoles zitten kijken.  Wellicht heb je daarom vragen over de achtergrond en onderliggende principes van de gevraagde technieken. Misschien heb je zelfs wel eens overwogen om mee te doen met een aikidoles maar is het er nooit van gekomen. Dan is deze beginnerscursus aikido je kans!

 

Meer informatie over aikido