Contact

contact aikido vlaardingenVragen? Gebruik het onderstaand formulier voor contact met Aikido Vlaardingen.

Wij beantwoorden uw vragen zo snel mogelijk.

Op zoek naar een dojo? De adressen van de locaties vindt u onderaan deze pagina.

 

 

 

 

Volwassenen Sportcentrum Life, info@sportcentrumlife.nl,Tel: + 31 (0)10 59 00 287, Maassluiseweg 8, 3155 EJ Maasland

Jeugd Spoorsingel 39, 3134 XR Vlaardingen

Alvast bedankt voor het invullen van het contact formulier! Mail gericht aan Aikido Vlaardingen wordt zo spoedig als mogelijk beantwoord!

Privacybekeid; Uw mail wordt vertrouwelijk behandeld en wij verzamelen geen gegevens van u. E-mail adressen worden enkel voor de duur van de conversatie bewaard.

Contact met Aikido Vlaardingen, waar staat dat voor?

Aikido een dynamische, vloeiende japanse budosport. Aikido in Vlaardingen, Maasluis, Maasland, Rotterdam, Schiedam en omgeving! Gedreven en enthousiaste leraren en leerlingen. Veel individuele aandacht en ruimte voor persoonlijke groei. Naast kennis over aikido is er binnen de dojo nog veel meer kennis over budosport en vechtsport aanwezig. Wij bestaan al meer dan 20 jaar! Hiermee zijn wij de oudste aikido dojo in Vlaardingen. Wij zijn de enigen die in Vlaardingen en omgeving ook jeugdles aikido geven. Dit gebeurd met minimaal twee leraren zodat elk kind voldoende aandacht krijgt

Een leraar met uitgebreide ervaring en certificering in diverse sporten (Aikido, Judo, jiu Jitsu, Karate). Bij elkaar opgeteld hebben leraar en assistenten meer dan een eeuw aan ervaring in meerdere vecht en budosporten!  Ook hebben de assistenten ruime ervaring met lesgeven.