Tijden en prijzen

Aikido Vlaardingen is de dojo met de meeste lesuren aikido in Vlaardingen, Schiedam, Maassluis en omstreken. De lestijden aikido zijn op deze pagina te vinden.

De dojo waar de lessen voor volwassenen worden gegeven bevindt zich in het gebouw van Sportcentrum Life  in Maasland. Deze locatie is vanuit  Vlaardingen snel en goed bereikbaar. Naast reguliere trainingen is er voor de leden ingeschreven bij Sportcentrum Life ook de mogelijkheid tot vrij trainen op zondag.

De dojo waar de lessen voor de jeugd worden gegeven bevindt zich in het gebouw van Multisport in Vlaardingen.

lestijden aikido vlaardingen schiedam maassluisLestijden Aikido (volwassenen)

  • Maandag             21:00 – 22:00 uur
  • Donderdag          21:00 – 22:00 uur
  • Zondag                12:00 – 14:30 uur (vrij trainen)

Lessen voor volwassenen worden gegeven op de locatie in Maasland. Wil je een keer komen kijken of meedoen? Kom daarom gerust eens langs bij de dojo in Maasland. Een proefles is bovendien altijd gratis!

Tijden Jeugd Aikido (6 – 12 jaar)

  • Vrijdag                 17:30- 18:30 uur

Lessen in jeugd aikido worden gegeven op de locatie van Multisport. Wil je een keer komen kijken / meedoen? Kom dan gerust eens langs bij de dojo in Vlaardingen. Een proefles jeugd aikido kan daarom altijd en kost € 5,-

Vrij trainen op zondag van 09:00 tot12:00

Naast de normale lestijden bij Aikido Vlaardingen is er ook de gelegenheid om op zondag vrij te trainen.

Leerlingen kunnen dus tijdens deze training zelf bepalen wat zij willen oefenen. Daarnaast zijn er vaak diverse Senpai (mentoren) en ook de Sensei (leraar) aanwezig om vragen te beantwoorden en technieken voor te doen. Op deze wijze kunnen de leerlingen zich dus (nog) verder verdiepen in de verschillende Aikidotechnieken. Dit is binnen de omgeving Vlaardingen, Rotterdam, Schiedam, Maasluis en Hoogvliet uniek te noemen.

Prijzen

De abonnementen voor volwassenen lopen via Sportcentrum life.

De abonnementen voor de jeugdlessen lopen via Aikido Vlaardingen. Actuele prijzen zijn op de lokatie van de jeugdlessen op te vragen.